trzecie światło stop Octavia kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paweljj
    Classic
    • 2013
    • 3

Dzięki, mam nadzieję że będzie się spisywał.

sebastian7905, ja chciałem kupić Skodę 105, ale jak już dzwoniłem do gościa to auto było sprzedane.
  • szymek833
    Drive
    • 2011
    • 40

witam mam problem z trzecim światłem stopu w moim kombi a mianowicie po rozebraniu światła okazało sie że listwa w której sa zamocowane żaróweczki jest połamana widocznie poprzedni właściciel był zbyt nadgorliwy przy rozbieraniu oriętuje sie ktoś czy jest opcja dokupienia samej tej listwy bądź czy może któryś z użytkowników próbował przerobić taką lampe na diody zamiast żarówek z gury dzięki za pomoc i podpowiedzi

Pozdrawiam

Komentarz

• Bartek.K
      Rider
      • 2012
      • 396

Jak masz troszkę pojęcia i zdolności to można wytrawić nowa płytkę pod LEDy. U mnie zgniła płytka z ledami wiec zrobiłem nowa
      Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

• szymek833
        Drive
        • 2011
        • 40

Zamieszczone przez Bartek.K
        Jak masz troszkę pojęcia i zdolności to można wytrawić nowa płytkę pod LEDy. U mnie zgniła płytka z ledami wiec zrobiłem nowa
        to zapoadj jakieś foty jak masz jak to wyszło u ciebie

Komentarz

• Bartek.K
          Rider
          • 2012
          • 396

Zdjeć nie zrobie bo mam sklejona lampę na poxipol. pokaz jak wyglada twoja rozebrana lampa,bo ja juz w oryginale miałem na ledach,a ta z zarowkami może jakas inna byc.
          Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

• szymek833
            Drive
            • 2011
            • 40

jak bede miał chwile to wyjme światełko i cykne kilka fotek jak to wyglaa u mnie a raczej to co zostało

[ Dodano: Pią 07 Cze, 13 22:47 ]
            http://allegro.pl/skoda-octavia-1-6-...301697202.html panowie czy wie ktoś czy lampa z linku bedzie pasować do mojej czeszki wydaje mi sie że to jest wersja z spryskiwaczem w lampie u mnie jest zwykła beż

[ Dodano: Nie 09 Cze, 13 17:40 ]
            widze nikt sie nie oriętuje czy będzie pasować czy nie trudno

Komentarz

Pracuję...